Esittelyssä Unelmallinen ompelublogi

ompelublogin-kirjoittaja

Heippa! Ihanaa, että olet löytänyt Unelmallisen ompelublogin. Suosittelen, että keität kupin kuumaa, istut rauhassa alas ja hyppäät hetkeksi ompelun maailmaan. Toivon todella, että tulet viihtymään kanssani. Jotta tuntisit olosi tervetulleeksi ja tulisimme enemmän tutuiksi, haluan hieman esitellä itseäni. 

Olen Kati Ylkänen, tamperelainen ompelualan yrittäjä. Olen yhden Ossin kihlattu ja Rottweiler Mafin emäntä. Olen hieman räiskyvä persoona. Innokas ja elämänmyönteinen, mutta myös hyvin voimakastahtoinen. Rakastan värejä, mikä näkyy selkeästi myös ompeluissani. Nautin kaikesta käsillä tekemisestä, kirjoittamisesta sekä mielikuvitusmaailman uppoutumisesta kirjojen ja elokuvien parissa. 

Yritykseni ja blogini on rakennettu intohimosta ja rakkaudesta ompeluun. Haluan inspiroida ompeluun niin aloittelijoita kuin harrastuksessa jo kehittyneempiä. Kokemaan sen ompelun tuoman mahtavan fiiliksen ja sisältä kumpuavan onnistumisen riemun.

Innostu ja onnistu sinäkin ompelussa!

Haluni auttaa sinua ja muita ompelun harrastajia on lähtöisin omasta oppipolustani. Aikoinaan ompelu tuli elämääni vähän yllättäen, kun yhden aamun hulluna ideana päätin opetella ompelemaan. Tuon hetken tiedoillani oli hyvä, että erotin ompelukonetta saumurista. Saatikka, että olisin tiennyt tuon taivaallista kankaista, neuloista tai kaavoista. 

Olen käyttänyt varmasti tuhansia tunteja erilaisen tiedon etsimiseen, kokeiluun ja oppimiseen. Matkaan on mahtunut niin onnistumisia kuin epäonnistumisia, mieletön määrä iloa ja inspiraatiota. Blogini ja yritykseni avulla haluan auttaa sinua oppimaan ja onnistumaan, helpommin ja nopeammin jakamalla omat tietoni ja taitoni.

Olen todella kiitollinen, että saan tehdä työtä, jota rakastan.

Kyllä, Unelmallinen on yritys ja tulen toisinaan esittelemään ja myymään täällä tuotteitani ja palveluitani. Suurin osa materiaaleista on sinulle kuitenkin maksuttomia eikä blogin lukeminen tai Unelmallisen ompelukirjeen tilaaminen suinkaan edellytä sinua ostamaan tuotteitani. Olen kyllä todella iloinen, jos koet tarvitsevasi myös tarjoamiani maksullisia materiaaleja.

Unemallinen ompelublogi keskittyy verkkokauppani tavoin aikuisten vaateompeluun. Toisinaan täältä voi löytää ripauksen muutakin ja monet ohjeista toimii mainiosti myös muussa ompelussa.

Haluan parhaani mukaan auttaa sinua ompelussa

Suurin osa asioista joita opetan, on vuosien työn tuloksena, yleensä kantapään kautta opittua. Haluan parhaani mukaan auttaa sinua ompelussa, mutta en ole täydellinen, vaan oikea ihminen kaikkine virheineen ja tunteineen. Ethän siis odota täydellisyyttä. 

Sen sijaan voit saada minulta esimerkiksi uusia ideoita ja oivalluksia, innostavia ja kannustavia tekstejä, ompeluasi helpottavia vinkkejä sekä selkeitä ompeluohjeita. Uusien juttujen lisäksi tarkoituksenani on koota tänne kahden aiemmin pitämäni blogin parhaat ohjeet ja ideat täysin uudistettuna ja parannettuna.

Muista, ettei ole olemassa yhtä oikeaa tyyliä oppia ja ommella. Parhaimmillaan ompelu on todella monipuolinen harrastus. Luovaa terapiaa, sopivasti haastetta, onnistumisen iloa ja käsillä tekemisen riemua. 

Ei ole olemassa yhtä oikeaa tyyliä oppia ja ommella.

Ehkä jo huomasitkin, mutta tässä blogissa ei ole mahdollisuutta kommentointiin. Olen tullut tähän päätökseen, koska keskustelu käy usein niin vilkkaana somen puolella ja minun on helpompi reagoida niiden lisäksi sähköposteihin. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, ettet saisi minuun yhteyttä! Olen aina sähköpostin päässä, kaipaat sitten apua ja kannustusta ompelussa tai haluat kertoa itsestäsi. Vastaan viestiisi mielelläni niin pian kuin mahdollista. Yleensä viimeistään parin päivän kuluessa.

Jos tarvitset apua ompelussa, sinulla on jotain kysyttävää, haluat tarkennusta johonkin postaukseen, huomaat rikkinäisiä linkkejä tai muita virheitä, haluat antaa rakentavaa palautetta tai toiveita tuleviin postauksiin otathan minuun yhteyttä kati(at)unelmallinen.fi

Kiitos, että jaksoit lukea tänne asti. Olen todella iloinen, että tulit vierailulle ja toivon, että viihdyt pidempäänkin. Jos koet, että blogistani olisi hyötyä ja iloa myös ystävillesi saat vapaasti jakaa postauksiani omissa somekanavissasi.

Ompelun iloa ja inspiraatiota just sinulle! Unelmallisin terkuin Kati

PS. Jos haluat tietoa uusista postauksista, ompeluohjeita sekä vinkkejä ja ideoita suoraan sähköpostiisi, suosittelen ehdottomasti tilaamaan alta maksuttoman ompelukirjeen. 

Vieritä ylös